ZIMOVANJE

Zimska šola v naravi

Vsi otroci, ki si se radi zabavate in uživate na snegu imate priložnost, da to veselje delite s svojimi sošolci, prijatelji ali sovrstniki. Poleg šole smučanja se vam obeta veliko zabave in veselja na snegu, družabnih večerov in majhnih presenečenj.

Smučanje organiziramo na smučišču v Lučah. Učili se bomo smučati, ali pa se preizkusili v teku na smučeh, drsanju, sankanju, spustom na vrečah napolnjenih s senom, …

Možne dodatne aktivnosti:

  • Naravoslovni program
  • Druge športne aktivnosti (zimski pohod, športno plezanje, …)

Kaj je vključeno v program zimske šole v naravi

Udeleženci tabora so nameščeni v sobe najvišje kategorije. Nudimo jim štiri obroke dnevno (zajtrk, kosilo, večerja in malica) ter pijačo ob obrokih. V ceno je vključena tudi smučarska karta, prevoz na smučišče, zaključna tekma (štartne številke, merjenje časa) in po dogovoru šola smučanja.

Ob večerih si bomo ogledali risane in mladinske filme, zakurili taborni ogenj, se odpravili na nočni pohod z baklami, izdelovali snežake ali zaplesali.

Kako do nas

Za doplačilo vam organiziramo prevoz od vaše šole do naše kmetije s štirideset sedežnim avtobusom. Če je udeležencev več, organiziramo tudi dodatni prevoz.

Program

1. Dan

V dopoldanskem času prihod udeležencev na turistično kmetijo in namestitev v sobe. Sledi zgodnje kosilo in odhod na smučišče. Otroci se na smučišču naučijo prvih smučarskih zavojev pod mentorstvom smučarskih učiteljev. Začetni tečaj traja 18 ur. Ob uporabi različnih smučarskih pripomočkov otroci osvojijo pravilno tehniko smučanja.

2. do 5. Dan

Po zajtrku odhod na smučišče in nadaljevanje smučarskega tečaja. Na smučišču je organizirana malica in topel napitek. Po tečaju sledi povratek na kmetijo in pozno kosilo.

Popoldanske aktivnosti

Po kosilu sledijo športne aktivnosti, sankanje, pohodi, vožnje z vrečami,
izdelovanje snežakov in drugih skulptur … V primeru slabega vremena vam bomo dan popestrili z naravoslovnim programom.

Cenik + prijavnica